Aanbod

Masterclass: Effectief communiceren in een complexe context

We voeren dagelijks talloze gesprekken. Hierin doen we veel onbewust, totdat het gesprek spannend of ingewikkeld wordt... Dan zit het onderbewustzijn juist in de weg. Maar: is voor jouw team constructieve en productieve onderlinge communicatie ook een van de belangrijkste speerpunten? Volg dan met heel jouw team de masterclass: effectief communiceren in een complexe context.

 

Eigen gespreksvoering verbeteren gaat gemakkelijker als de rest van het team ook dezelfde taal spreekt. Door het gezamenlijk volgen van deze masterclass bereikt jouw team het doel: samen bewust bekwamer worden. Als team zal je ontdekken dat de manier waarop je iets zegt de inhoud van wat je wilt zeggen kan belemmeren. Het verbeteren van hoe je iets zegt helpt in het begrijpelijker maken van wat je zegt.

 

Wil je met jouw hele team communicatie aanpakken en verbeteren? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met Tjerk de Blok: blk@segbroek.nl

Expert:

Tjerk de Blok
Tjerk studeerde technische scheikunde aan de TU Delft. Sinds 1994 is hij werkzaam in het onderwijs. Eerst als docent natuurkunde en vanaf 2005 ook als lid van de schoolleiding. In 2019 promoveerde hij aan de Universiteit van Tilburg op een onderzoek naar gespreksvoering in managementteams.