Aanbod

Word expert bij de HOA

Deel jouw kennis met collega’s

 

Geef je vaker workshops, cursussen of coaching op het gebied van professionalisering, leiderschap of vitaliteit? Wil je jouw kennis en kunde delen met collega’s van andere scholen? Word dan expert bij de Haagse OnderwijsAcademie!

 

Wat doet een expert voor de HOA? 

De HOA-experts verzorgen het aanbod van de Academie. Dat betekent dat zij cursussen, trajecten, workshops, lezingen of coaching geven. Dit aanbod is beschikbaar voor collega’s van alle scholen binnen Spinoza en VO Haaglanden. Denk bijvoorbeeld aan de PMA coaching van intern expert Femke Bulder, de workshop mailbeheer van Susannah Herman of de cursus Arcgisonline van Willem Korevaar.

 

Samen met team HOA bereiden de experts het aanbod voor, zorgen ze voor een enthousiasmerende tekst en houden ze contact met de deelnemers. Het doel: leren met en van elkaar stimuleren. Want ook bij de HOA geldt: jouw expertise helpt ons verder.

 

Wat levert het je op?  

  • Je ontwikkelt je als expert op het op jouw gekozen vakgebied.
  • Je ontmoet collega’s van verschillende scholen die er zelf voor hebben gekozen om deel te nemen aan jouw aanbod.
  • Je wordt gecompenseerd voor de tijd die je besteed aan het ontwikkelen, geven en evalueren van jouw aanbod. Hoe je deze compensatie ontvangt, kun je in overleg met jouw school beslissen.

Wil jij jouw kennis en kunde delen met collega’s? Geef je dan nu op voor intern expert! Wanneer je je opgeeft neemt team HOA contact met je voor een verkennend gesprek. 

Expert:

Team HOA
Het Academieteam programmeert, faciliteert en communiceert het aanbod van de Haagse OnderwijsAcademie. Als team zijn ze verantwoordelijk voor het draaien van de HOA.